Make American NEONSIGNS Great Again

              Dé nieuwste trend in wonen: Vintage NEONSIGNS PRINTS op textiel!

NEON SIGN ART Sierkussens en Textielposters zijn echte eyecatchers in een eclectic interieur.

De ontwerpen zijn gemaakt met originele foto's van vintage neonsigns uit Amerika. Exclusieve neonsign art sierkussens zijn ontwerpen van Scarlet Divas Design (SDD) en zijn aan twee zijden verschillend bedrukt. Eén zijde de originele foto van de sign en de andere zijde is bedrukt met de locatie waar deze vintage neonsign in Amerika is gefotografeerd.

Tijdens Road Trips door de Verenigde Staten van Amerika zijn Vintage Neon Signs de inspiratie voor nieuwe ontwerpen voor het interieur. De foto's zijn kleurrijk met een mix van verweerde texturen van verf en roest. Voor het maken van ontwerpen en patronen en fotoprints zijn vintage neonsigns een inspiratiebron voor kussenontwerpen en textielposters. Luxe aluminium wisselframes zijn echte eyecatchers als wanddecoratie op XXL Formaat. Het voordeel van een wisselframe is dat je een aluminium basisframe hebt waarin je hoogwaardig decoratiedoek met haarscherpe print spant. Het decoratiedoek heeft een mooie matte uitstraling en geeft hgeen storende lichtreflexties zoals glas wel doet met kunstlichten zonlicht dat op een lijst met glas doet.

Het wisselframe is perfect als je van afwisseling houdt. Je besteld een nieuw decoratie doek met nieuwe print en verander je in een handomdraai van sfeer in je interieur. En volg je de laatste trends in wonen voor wanddecoratie zonder gaten in de muur te boren.  

 Specialist zijn in verschillende druktechnieken maakt het mogelijk om goed advies te geven welke wanddecoratie op wat voor materiaal een goede keus is voor het interieur voor thuis, kantoor en winkelinrichting.

Haarscherp digitaal printen op hoogwaardig textiel biedt de mogelijkheid heb om saaie ruimtes een 100% make over te geven. Unieke en bijzondere ontwerpen voor kussens en textielposters. De textielposters en sierkussens zijn echte eyecatchers in het interieur. Met deze decoratieve en kleurrijke wanddecoratie en sierkussens creëer je in een handomdraai een bijzonder en eclectic interieur. De Nieuwste trend in wonen 2020.

 

Street Art Kussen met print Neonsigns

                                         Vintage Neon Signs als print op sierkussen                 

  

Heb je een vraag?

Whatsapp naar 0629412094
Contact opnemen via Facebookpagina
Stuur een e-mail naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.