neon sign art sierkussen decoratie neonkussen sierkussen met neon sign american stuff motel pool royscafe detexteilfabriek woontextiel poster print americanAMERICAN NEON SIGNS KUSSENS & POSTERS

Dé nieuwste trend in wonen: NEON SIGNS kussens en textielposters.

NEON SIGNS kussens en posters zijn decoratief, kleurrijk en trendy! American Stuff sign kussens zijn echte eyecatchers in een retro, vintage, industrieel en stoer jongenskamer interieur.

Neon sign pillows zijn exclusieve kussens met ontwerpen van Scarlet Divas Designs. De neon print is haarscherp met betoverende kleuren en de kleinste details in de neon reclame zijn zichtbaar. Light up! De neon verlichting lijkt wel aan. Wil je echte het Americana gevoel in huis? Dan is echte neon verlichting aan de muur gecombineerd met deze luxe neonsign sierkussens het perfecte plaatje voor interieur decoratie. 

HOU JE VAN AFWISSELING? KIES DAN: WALL-ART LUXE ALUMINIUM FRAME MET VERWISSELBAAR DECORATIE DOEK

neon sign verlichting signs print eigne foto op sierkussen wallart fotoart interieur deco woontextiel kussen met neon sign

Het luxe aluminium wisselframe is perfect voor iedereen die van afwisseling houdt. Waarom is dat zo? De basis is het frame, het doek is verwisselbaar.

Je besteld, levertijd binnen 3 dagen een nieuw decoratief doek met nieuwe print en zo verander je in een handomdraai van sfeer in je interieur. 

Luxe aluminium wisselframes zijn echte eyecatchers als wanddecoratie op XXL Formaat. Het voordeel van een wisselframe is dat je een aluminium basisframe hebt waarin je hoogwaardig decoratiedoek met haarscherpe print snel en éénvoudig inspant. Het aluminium frame is in elk gewenst formaat te leveren! Dus altijd perfect passend op de muur! Lelijke muur wegwerken zonder breken of boren? Wil je houtstructuur of een bosrijke omgeving of uitzicht over zee? Alles is mogelijk om jouw favoriete uitzicht te creëren!

Nieuwste trend in wonen volgen? Je kantoor een make-over geven? Sfeer in je interieur veranderen? Dan bestel je alleen een nieuw doek voorzien van print, foto of tijdens de feestdagen een passend thema, jubileum, verjaardag, vakantiefoto's, fotocollage of natuurfoto's en veranderd jouw interieur met de seizoenen mee. Groot voordeel van het decoratiedoek is, het doek heeft een mooie matte uitstraling en geeft geen storende lichtreflecties zoals glas dat wel doet met kunstlicht en zonlicht dat op een ingelijste poster achter glas doet.

AMERICAN VINTAGE NEON SIGN ART KUSSENS                                                                                AMERICAN VINTAGE NEON SIGN ART KUSSEN

Mijn specialisme is het bedrukken van textiel, samen met mijn nieuwsgierigheid naar mooie materialen en mogelijkheden maakt dat mijn creativiteit geen grenzen kent. Als creatieve duizendpoot altijd up to date met de nieuwste en verschillende druktechnieken maakt het mogelijk dat ik goed advies kan geven welke kleuren en Visuals als wanddecoratie op wat voor materiaal met de juiste druktechniek de juiste keus is. Advies en informatie voor de juiste sfeerbeleving en toepassing in het interieur voor thuis, kantoor en winkelinrichting. Maar ook voor buiten, evenementen, horeca, kussens met bedrijfslogo in alle kleuren en afmetingen.

Haarscherp digitaal printen op hoogwaardig textiel biedt de mogelijkheid heb om saaie ruimtes een 100% make over te geven. Unieke en bijzondere ontwerpen voor kussens en textielposters. De textielposters en sierkussens zijn echte eyecatchers in het interieur. Met deze decoratieve en kleurrijke wanddecoratie en sierkussens creëer je in een handomdraai een bijzonder en kleurrijk interieur. De Nieuwste trend in wonen 2020, NEON SIGNS 

De foto's van mijn serie NEON SIGN ART zijn van originele, nog bestaande vintage, retro neon signs gemaakt tijdens mijn road trips door Amerika. Hier komen mijn twee passies samen! Fotograferen en unieke woondecoratie creëren. Tijdens mijn ROAD TRIPS door de Verenigde Staten van Amerika zijn Vintage Neon Signs de inspiratie voor nieuwe ontwerpen voor het interieur. De foto's zijn kleurrijk met een mix van verweerde texturen van verf en roest. Voor het maken van ontwerpen en patronen en fotoprints zijn vintage neonsigns een inspiratiebron voor mijn kussenontwerpen en textielposters. Wall-art is deze wannddecoratie met neon zeker te noemen, samen met deze Neon Art kussens omdat ze uniek zijn en exclusief te koop bij De Textiel-Fabriek SDD in Apeldoorn. De kussens zijn aan twee zijden verschillend bedrukt. Eén zijde van het kussen staat de originele foto van de neon sign en de andere zijde is kleurrijk bedrukt met de locatie, plaatsnaam en staat in Amerika waar deze vintage neon signs gefotografeerd zijn.

AMERICAN NEON SIGNS MOTEL POOL FOTOKUSSEN                                 AMERICAN VINTAGE NEON SIGNS MOTEL POOL ROUTE66

 

                             

 

 

                                                                

                                                         

 

 


 

De Textiel-Fabriek SDD Apeldoorn

Scarlet Divas Design
Bedrukt Woontextiel met eigen foto en tekst

Heb je een vraag?

WhatsApp naar 06 29412094 

Contact opnemen via Facebookpagina
Stuur een e-mail naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.