Persoonlijk Cadeau

FOTOKUSSEN Mooie Herinneringen aan Bijzondere Momenten 
huwelijkscadeau fotokussen volledig bedrukt met eigen foto's
Uniek huwelijkscadeau fotokussen volledig bedrukt met eigen trouwfoto's

 

Uniek en origineel cadeau is een fotokussen volledig bedrukt met eigen foto's. Verras het bruidspaar met een uniek huwelijkscadeau, zoals een origineel huwelijkskussen volledig bedrukt met trouwfoto's en trouwdatum. Beleven van een bijzonder moment, een geboorte, de trouwdag. Het vieren van een verjaardag, stilstaan bij een jubileum.

Dit moment wil je graag bewaren als mooie herinnering. Een fotokussen als verjaardagscadeau. Het kussen is aan tweezijden verschillend bedrukt met een fotocollage samen met felicitatie en een levens-quote van die persoon maakt dit kussen een geslaagd cadeau. 

Je lievelings dier, vakantie herinneringen, foto's uit de oude doos, best friends forever, photoshoot of idool het is allemaal mogelijk in een ontwerp voor op een bijzonder op maat gemaakt kussen.

Een collega die je graag succes wilt wensen met zijn of haar nieuwe baan. Dit alles vraagt om een bijzonder cadeau en dan ben je bij De Textiel Fabriek aan het juiste adres.

Bij het afscheid van een dierbaar persoon een kistkleed met foto's waarop mooie herinneringen afgebeeld staan. Van het baarkleed wordt na de uitvaart een fotokussen op maat gemaakt.

Wilt u advies en/of informatie over de mogelijkheden van bedrukt woontextiel? Neem dan contact met mij op.

 


 

 


 

De Textiel-Fabriek SDD Apeldoorn

Scarlet Divas Design
Bedrukt Woontextiel met eigen foto en tekst

Heb je een vraag?

WhatsApp naar 06 29412094 

Contact opnemen via Facebookpagina
Stuur een e-mail naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.