Kraam-Cadeau met naam en foto

Kraam-cadeau met naam en foto. Geboortekussen met geboortekaart.

 

Ben je opzoek naar een origineel kraam-cadeau met naam en foto, dan is het geboortekussen bedrukt met het geboortekaartje een perfect cadeau bij geboorte van jongens en meisjes.

Geboortekussen met naam en foto compleet met geboortekaart bedrukt is persoonlijk en origineel kraam-cadeau. Het kussen met babynaam is volledig aan twee kanten verschillend bedrukt in stijl van het geboortekaartje. Het kussen is gemaakt van hoogwaardig textiel en bedrukt met haarscherpe fotoprint. Het geboortekussen is een uniek en origineel geschenk als je op kraamvisite gaat. Het babykussen bedrukt met geboortegegevens is sfeervol en decoratief in stijl van de babykamer.

Ouders van nu zijn blij verrast bij het zien van het geboortekussen dat compleet bedrukt is met het ontwerp van het geboortekaartje van hun kleine spruit.

De afgelopen jaren zijn er heel veel geboortekussens compleet met knuffelkussen gemaakt bij De Textielfabriek in Apeldoorn. Van elk geboortekaartje kan een geboortekussen worden gemaakt. Zo heb je altijd een uniek en bijzonder kraamcadeau. Geboortekaart ontwerpen in hip, lief, stoer, waterverf, zwart-wit, goudfolie, koperfolie, rose-folie, foto, illustratie is allemaal mogelijk. 

Maak nu helemaal de blits met het meest favoriete geboorte-geschenk om te geven. Het geboortekussen als uniek kraamcadeau en als bijzondere warme herinnering voor later.

Klik hier als je alles wilt weten hoe je een geboortekussen kan bestellen.

Klik hier voor geboortekussen prijslijst en afmetingen kussens. 

 

 


 

De Textiel-Fabriek SDD Apeldoorn

Scarlet Divas Design
Bedrukt Woontextiel met eigen foto en tekst

Heb je een vraag?

WhatsApp naar 06 29412094 

Contact opnemen via Facebookpagina
Stuur een e-mail naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.