BABY FOTOALBUM MET GEBOORTEKAART KAFT

baby-foto-album-met-geboortekaart-kaft-babyfoto-op-fotoalbum-babyboek-babyalbum-gepersonaliseerd-omslag-cover-geboorte-album-met-naam-textielfabriek-apeldoorn

Baby fotoalbum met geboortekaart en babyfoto op de omslag.

-Wil je een gepersonaliseerd baby fotoalbum bedrukt het geboortekaartje, compleet met naam, babyfoto,   geboortequote en geboortedatum?

-Ben je opzoek naar een ouderwets inplak fotoalbum waarin je zelf foto's kan plakken en mijlpalen kan   bijschrijven?

- Wil je een baby fotoalbum, bedrukt met het geboortekaartje op de omslag én binnen zijde ook volledig bedrukt?

-Wil je een gepersonaliseerd babyalbum voor jullie kindje maken als waardevol aandenken voor later?

-Wil je een uniek en bijzonder eerste jaar babyboek creëren?

Dan is dit luxe fotoalbum bedrukt met het geboortekaartje op de omslag gemaakt van hoogwaardig textiel echt iets voor jou. Het baby fotoalbum heeft net als het geboortekaartje de buiten- en de binnenkant bedrukt met geboortegegevens van jouw kindje. Fotoalbum met hagelwit fotopapier waarop je foto's plakt en mijlpalen opschrijft.

Zo maak je van een ouderwets fotoalbum een speciaal babyalbum waarin jij de mooiste fotoherinneringen voor altijd bewaard.

Gepersonaliseerd babyalbum met naam, geboortedatum, geboortequote in de stijl van het geboortekaartje is hét favoriete baby fotoalbum van ouders van nu.

Fotoalbum met geboortekaartje als omslag

Ouderwets inplak fotoalbum

met luxe gepersonaliseerde omslag van textiel bedrukt geboortekaart ontwerp

 

 • Baby fotoalbum gepersonaliseerd met geboortekaart kaft is dé trend van dit moment. Personaliseer en maak het eerste baby fotoalbum voor jouw kindje bijzonder.

 • Wil je geen standaard babyalbum maar een leeg fotoalbum bestellen, maar waarvan de kaft wel bedrukt is met het geboortekaart ontwerp? Dan is dit fotoalbum echt iets voor jou.

 • Maak samen van een gewoon leeg fotoalbum een bijzonder inplak en inschrijf babyboek met mijlpalen van jouw baby voor later.

 • Als ouders kies je samen zorgvuldig tijdens de zwangerschap het geboortekaartje uit voor je kleintje. Om zo jullie kindje, een nieuw wereld wondertje, de geboorte van jouw kindje aan te kondigen. Wat is er dan mooier om het geboortekaartje in het groot terug te zien als fotoalbum omslag van hoogwaardig textiel dat een leven lang meegaat.  

 Je besteld dit luxe Henzo fotoalbum eenvoudig bij De Textiel-Fabriek in Apeldoorn. Het kaft ontwerp voor dit       fotoalbum wordt exclusief voor jou op maat gemaakt waarin jouw persoonlijke wensen worden verwerkt. Het   fotoalbum omslag is bedrukt op hoogwaardig en stevig textiel. Zorgvuldig wordt het fotoalbum voorzien van de   stoffen omslag die met de hand pas wordt gemaakt.

 Zo heb je binnen 7 dagen jouw eerste gepersonaliseerde baby fotoalbum in handen. En kan je beginnen met   plakken en schrijven.

 Dit is het meest complete babyfotoalbum dat volledig bedrukt is aan buitenzijde én binnenzijde. Alle zijden zijn   verschillend bedrukt aan de hand van het geboortekaart ontwerp, met geboortequote en levenswijsheid die je   mee wilt geven aan je kindje. 

 

 Zo maak je het babyalbum echt uniek en helemaal naar jouw wens:

 Op de eerste bladzijde van je babyalbum begin je met het inplakken van het geboortekaartje. Hoe tof is het dan   om je geboortekaart in het groot te zien als fotoalbumomslag. Met dit babyalbum heb je écht een uniek   fotoalbum voor je kindje dat een leven lang mee gaat.

 Vanaf nu ga je foto's maken van onvergetelijke momenten met je kleine dreumes, bijzondere mijlpalen   opschrijven, foto's inplakken met mooie herinneringen in dit album voor later.

 Zo kan je trots dit babyalbum vol verhalen aan je zoon en/of dochter meegeven als ze het ouderlijk huis   verlaten.

 

    LEEG FOTOALBUM BEDRUKT MET GEBOORTEKAART OP TEXTIEL ALS KAFT

 • Wil je een uniek fotoalbum met geboortekaart omslag laten maken?
 • Wat is de prijs voor het op maat laten maken van een gepersonaliseerd fotoalbum omslag?
 • Hoe bestel ik een fotoalbum compleet met geboortekaart omslag?

 Je kiest zelf het formaat Henzo fotoalbum of ander fotoalbum uit met daarbij het aantal bladzijden dat je wenst.   Wil je een groot formaat fotoalbum of liever een album met veel bladzijden om foto's in te plakken? Jij bepaalt   het zelf. Waarom? Er zijn veel kwaliteitsverschillen in fotoalbums met daarbij de prijsverschillen vandaar dat de   keus aan jou is wat voor fotoalbum je kiest. Je stuurt via e-mail of WhatsApp de link door welk album je wilt.   Het album wordt dan voor jou besteld. Zo bespaar je verzendkosten.  

De afmeting van bedrukt woontextiel voor de omslag is totaal 150cm. x 40cm. Deze afmeting is nodig om de omslag helemaal door te laten lopen ook aan de binnenzijde van het album.

De prijs voor alleen het maken van het album omslag is € 99,95. De kosten die hierin zijn berekend zijn: Ontwerp maken/digitale drukproef. Bedrukken textiel 150 x 40 cm. En de maak kosten om het album te voorzien van de omslag. Totaalprijs inclusief het Henzo fotoalbum is afhankelijk van welke afmeting, het aantal bladzijden van het fotoalbum die je wilt hebben. De prijs die bij de link van bol.com staat wordt dan in rekening gebracht. Daarbij komen nog wel de verzendkosten. Naar België is dat € 11,00 en in NL is dat € 7,95.

 

                                  Hoe bestel ik een baby fotoalbum met geboortekaart omslag?

  Zo bestel je eenvoudig jouw baby fotoalbum gepersonaliseerd met het geboortekaartje:

 • Je stuurt per e-mail het PDF bestand of JPEG in hoge resolutie van het geboortekaartje. Hiervan wordt een drukproef voor het fotoalbumomslag gemaakt. De digitale drukproef ontvang je binnen 3 dagen per mail ter goedkeuring samen met de factuur. 

 • Je hebt geen PDF bestand van het geboortekaartje? Dan mag je van alle zijden van het geboortekaartje foto's maken met je telefoon. Deze foto's stuur je per e-mail je of stuurt ze via WhatsApp om te beoordelen of hiermee gewerkt kan worden. Je ontvangt direct antwoond als je via Whatsapp foto's stuurt.

 • De digitale drukproef voor het fotoalbumomslag ontvang je samen met de factuur per e-mail binnen 3 dagen ter goedkeuring.

 • Pas als de digitale drukproef helemaal naar wens is geef je akkoord. Dan betaal je de factuur. Als het totaalbedrag staat bijgeschreven wordt het fotoalbum compleet met geboortekaart omslag voor je gemaakt en ontvang je binnen 1 week dit unieke babyalbum in huis.

Fotoalbum omslag met geboortekaartje compleet babyalbum

 De Textiel-Fabriek in Apeldoorn bent u op het juiste adres voor het op maat laten maken van een uniek en   gepersonaliseerd sierkussen als bijzonder cadeau.

 Laat je inspireren door de fotokussens die in opdracht zijn gemaakt voor tevreden klanten. 

 Ouders zijn blij verrast als ze het meest complete geboortekussens van Nederland ontvangen. Het sierkussen   met geboortekaartje is een favoriet kraamcadeau om te geven, maar nog leuker is om zelf te krijgen. 

 Scarlet Divas Design (SDD) is het adres waar alle opdrachten met de hand, met liefde in eigen atelier worden   gemaakt. Van gepersonaliseerd ontwerp naar haarscherpe print bedrukt op hoogwaardig en duurzaam textiel.

 Kwaliteit en perfectie gaan voor snelheid. Zo weet je zeker dat jouw opdracht alleen het atelier verlaat als de   kwaliteit en afwerking perfect is.

 Heb je vragen over het laten maken van een geboortealbum omslag? Of heb je een speciale wens?

 Bel of app dan  gerust!

 We informeren, adviseren en helpen je graag.

 Creatieve groet,

 Mirjam van Ravenhorst

 Tel: 06-29412094

 E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 


 

De Textiel-Fabriek SDD Apeldoorn

Scarlet Divas Design
Bedrukt Woontextiel met eigen foto en tekst

Heb je een vraag?

WhatsApp naar 06 29412094 

Contact opnemen via Facebookpagina
Stuur een e-mail naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.