FOTOALBUM GEBOORTEKAARTJE

     Fotoalbum met geboortekaartje omslag

          Dé trend van dit moment is het babyfotoalbum compleet met geboortekaart omslag.

          Favoriet kraamcadeau, must have voor ouders van nu dat is dit fotoalbum met geboortekaartje

Fotoalbum met geboortekaartje als omslag


Babyfotoalbum met geboortekaartje omslag is dé trend van dit moment. Ouders kiezen zorgvuldig tijdens de zwangerschap het geboortekaartje uit voor hun zoon en/of dochter. En wat is er dan mooier om het geboortekaartje in het groot terug te zien als fotoalbum-omslag voor jouw het eerste fotoalbum voor jouw kindje?

Wil je geen standaard fotoalbum, maar een uniek, gepersonaliseerd fotoalbum waarvan de omslag bedrukt is met het geboortekaartje. Kies dan voor dit unieke babyalbum omslag. Het wordt op maat gemaakt speciaal voor jouw kindje.

Bestel bij De Textiel-Fabriek in Apeldoorn dit exclusieve babyalbum waarvan de cover gepersonaliseerd is met naam en geboortegegevens. Dit is het meest complete babyfotoalbum dat volledig bedrukt is aan buitenzijde én binnenzijde. Alle zijden zijn verschillend bedrukt aan de hand van het geboortekaart ontwerp, met geboortequote en levenswijsheid die je mee wilt geven aan je kindje. Zo maak je het babyalbum echt uniek helmaal naar jouw wensen.

Op de eerste bladzijde van je babyalbum begin je meestal met het inplakken van het geboortekaartje. Hoe tof is het dan om je geboortekaart in het groot te zien als fotoalbumomslag. Met dit babyalbum heb je écht een uniek fotoalbum voor je kindje dat een leven lang mee gaat.

Vanaf nu ga je foto's maken van onvergetelijke momenten met je kleine dreumes, bijzondere mijlpalen opschrijven, foto's inplakken met mooie herinneringen in dit album voor later. Dan kan je trots dit babyalbum vol verhalen aan je zoon en/of dochter meegeven als ze het ouderlijk huis verlaten.

                        FOTOALBUM COMPLEET MET GEBOORTEKAARTJE

  • Wil je een uniek fotoalbum met geboortekaart omslag laten maken?
  • Wat is de prijs voor het op maat laten maken van een gepersonaliseerd fotoalbum omslag?
  • Hoe bestel ik een fotoalbum compleet met geboortekaart omslag?

-Je kiest zelf het formaat Henzo fotoalbum of ander fotoalbum uit met daarbij het aantal bladzijden dat je wenst. Wil je een groot formaat fotoalbum of liever een album met veel bladzijden om foto's in te plakken? Jij bepaalt het zelf. Waarom? Er zijn veel kwaliteitsverschillen in fotoalbums met daarbij de prijsverschillen vandaar dat de keus aan jou is wat voor fotoalbum je kiest. Je stuurt via e-mail of WhatsApp de link door welk album je wilt. Het album wordt dan voor jou besteld. Zo bespaar je verzendkosten.  

De afmeting van bedrukt woontextiel voor de omslag is totaal 150cm. x 40cm. Deze afmeting is nodig om de omslag helemaal door te laten lopen ook aan de binnenzijde van het album.

De prijs voor alleen maken van het album omslag is € 99,95. De kosten die hierin zijn berekend zijn: Ontwerp maken/digitale drukproef. Bedrukken textiel 150 x 40 cm. Maak kosten, confectie het album te voorzien van het omslag met geboortekaart.

  • Hoe gaat het bestellen van de fotoalbumomslag in zijn werk:

-Je stuurt per e-mail het PDF bestand of JPEG in hoge resolutie van het geboortekaartje. Hiervan wordt een drukproef voor het fotoalbumomslag gemaakt. De digitale drukproef ontvang je binnen 3 dagen per mail ter goedkeuring samen met de factuur. 

-Je hebt geen PDF bestand van het geboortekaartje? Dan mag je van alle zijden van het geboortekaartje foto's maken met je telefoon. Deze foto's stuur je per e-mail je of stuurt ze via WhatsApp om te beoordelen of hiermee gewerkt kan worden. Je ontvangt direct antwoond als je via Whatsapp foto's stuurt.

-De digitale drukproef voor het fotoalbumomslag ontvang je samen met de factuur per e-mail binnen 3 dagen ter goedkeuring.

-Pas als de digitale drukproef helemaal naar wens is geef je akkoord. Dan betaal je de factuur. Als het totaalbedrag staat bijgeschreven wordt het fotoalbum compleet met geboortekaart omslag voor je gemaakt en ontvang je binnen 1 week dit unieke babyalbum in huis.

Fotoalbum omslag met geboortekaartje compleet babyalbum

De Textiel-Fabriek in Apeldoorn bent u op het juiste adres voor het op maat laten maken van een uniek en gepersonaliseerd sierkussen als bijzonder cadeau.

Laat je inspireren door de fotokussens die in opdracht zijn gemaakt voor tevreden klanten. 

Ouders zijn blij verrast als ze het meest complete geboortekussens van Nederland ontvangen. Het sierkussen met geboortekaartje is een favoriet kraamcadeau om te geven, maar nog leuker is om zelf te krijgen. 

Scarlet Divas Design (SDD) is het adres waar alle opdrachten met de hand, met liefde in eigen atelier worden gemaakt.  Van gepersonaliseerd ontwerp naar haarscherpe print bedrukt op hoogwaardig en duurzaam textiel.

Kwaliteit en perfectie gaan voor snelheid. Zo weet je zeker dat jouw opdracht alleen het atelier verlaat als de kwaliteit en afwerking perfect is.

Heb je vragen over het laten maken van een geboortealbum omslag? Of heb je een speciale wens? Bel of app dan gerust!

We informeren, adviseren en helpen je graag.

Creatieve groet,

Mirjam van Ravenhorst

Tel: 0629412094

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 


 

De Textiel-Fabriek SDD 
Bedrukt Woontextiel met eigen foto en tekst

Heb je een vraag?

WhatsApp naar 0629412094 

Contact opnemen via Facebookpagina
Stuur een e-mail naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.