BABY FOTOALBUM MET GEBOORTEKAART KAFT

Baby fotoalbum met naam en geboortekaart omslag.

 

Wil je een gepersonaliseerd baby fotoalbum bedrukt met naam, babyfoto, geboortedatum?

Wil je een ouderwets inplak fotoalbum bestellen met het geboortekaartje van jouw kindje op de omslag?

Ben je opzoek naar een ouderwets baby fotoalbum waarin je zelf foto's kan plakken? 

Wil je een bijzonder babyboek maken, bedrukt met het geboortekaartje op de omslag van hoogwaardig textiel. 

 

Dan is dit luxe geboortekaart fotoalbum echt iets voor jou. Het baby fotoalbum heeft net als het geboortekaartje de buiten- en de binnenkant bedrukt met geboortegegevens van jouw kindje. Fotoalbum met hagelwit fotopapier waarop je foto's plakt en mijlpalen opschrijft.

Zo maak je van een ouderwets fotoalbum een speciaal babyalbum waarin jij de mooiste fotoherinneringen voor altijd bewaard.

Gepersonaliseerd babyalbum met naam, geboortedatum, geboortequote in de stijl van het geboortekaartje is hét favoriete baby fotoalbum van ouders van nu.

Fotoalbum met geboortekaartje als omslag

Inplak baby fotoalbum. Gepersonaliseerd kaft bedrukt met naam en geboortekaart ontwerp.

 • Baby fotoalbum gepersonaliseerd met geboortekaart kaft is dé trend van dit moment. Personaliseer en maak het eerste baby fotoalbum voor jouw kindje bijzonder.
 • Wil je geen standaard babyalbum maar een leeg fotoalbum bestellen, maar waarvan de kaft wel bedrukt is met het geboortekaart ontwerp? Dan is dit fotoalbum echt iets voor jou.
 • Maak samen van een gewoon leeg fotoalbum een bijzonder inplak en inschrijf babyboek met mijlpalen van jouw baby voor later.
 • Als ouders kies je samen zorgvuldig tijdens de zwangerschap het geboortekaartje uit voor je kleintje. Om zo jullie kindje, een nieuw wereld wondertje, de geboorte van jouw kindje aan te kondigen. Wat is er dan mooier om het geboortekaartje in het groot terug te zien als fotoalbum omslag van hoogwaardig textiel dat een leven lang meegaat.  

Je besteld dit luxe Henzo fotoalbum eenvoudig bij De TextielFabriek in Apeldoorn. Het kaft ontwerp voor dit fotoalbum wordt exclusief voor jou op maat gemaakt waarin jouw persoonlijke wensen worden verwerkt. Het fotoalbum omslag is bedrukt op hoogwaardig en stevig textiel. Zorgvuldig wordt het fotoalbum voorzien van de stoffen omslag die met de hand pas wordt gemaakt.

Zo heb je binnen 7 dagen jouw eerste gepersonaliseerde baby fotoalbum in handen. En kan je beginnen met plakken en schrijven.

Dit is het meest complete babyfotoalbum dat volledig bedrukt is aan buitenzijde én binnenzijde. Alle zijden zijn verschillend bedrukt aan de hand van het geboortekaart ontwerp, met geboortequote en levenswijsheid die je mee wilt geven aan je kindje. 

Zo maak je het babyalbum echt uniek en helemaal naar jouw wens:

Op de eerste bladzijde van je babyalbum begin je met het inplakken van het geboortekaartje. Hoe tof is het dan om je geboortekaart in het groot te zien als fotoalbumomslag. Met dit babyalbum heb je écht een uniek fotoalbum voor je kindje dat een leven lang mee gaat.

Vanaf nu ga je foto's maken van onvergetelijke momenten met je kleine dreumes, bijzondere mijlpalen opschrijven, foto's inplakken met mooie herinneringen in dit album voor later. Dan kan je trots dit babyalbum vol verhalen aan je zoon en/of dochter meegeven als ze het ouderlijk huis verlaten.

    LEEG FOTOALBUM BEDRUKT MET GEBOORTEKAART OP TEXTIEL ALS KAFT

 • Wil je een uniek fotoalbum met geboortekaart omslag laten maken?
 • Wat is de prijs voor het op maat laten maken van een gepersonaliseerd fotoalbum omslag?
 • Hoe bestel ik een fotoalbum compleet met geboortekaart omslag?

Je kiest zelf het formaat Henzo fotoalbum of ander fotoalbum uit met daarbij het aantal bladzijden dat je wenst. Wil je een groot formaat fotoalbum of liever een album met veel bladzijden om foto's in te plakken? Jij bepaalt het zelf. Waarom? Er zijn veel kwaliteitsverschillen in fotoalbums met daarbij de prijsverschillen vandaar dat de keus aan jou is wat voor fotoalbum je kiest. Je stuurt via e-mail of WhatsApp de link door welk album je wilt. Het album wordt dan voor jou besteld. Zo bespaar je verzendkosten.  

De afmeting van bedrukt woontextiel voor de omslag is totaal 150cm. x 40cm. Deze afmeting is nodig om de omslag helemaal door te laten lopen ook aan de binnenzijde van het album.

De prijs voor alleen maken van het album omslag is € 99,95. De kosten die hierin zijn berekend zijn: Ontwerp maken/digitale drukproef. Bedrukken textiel 150 x 40 cm. Maak kosten, confectie het album te voorzien van het omslag met geboortekaart.

Hoe bestel ik een baby fotoalbum met geboortekaart omslag?

Zo bestel je eenvoudig jouw baby fotoalbum gepersonaliseerd met het geboortekaartje:

 • Je stuurt per e-mail het PDF bestand of JPEG in hoge resolutie van het geboortekaartje. Hiervan wordt een drukproef voor het fotoalbumomslag gemaakt. De digitale drukproef ontvang je binnen 3 dagen per mail ter goedkeuring samen met de factuur. 
 • Je hebt geen PDF bestand van het geboortekaartje? Dan mag je van alle zijden van het geboortekaartje foto's maken met je telefoon. Deze foto's stuur je per e-mail je of stuurt ze via WhatsApp om te beoordelen of hiermee gewerkt kan worden. Je ontvangt direct antwoond als je via Whatsapp foto's stuurt.
 • De digitale drukproef voor het fotoalbumomslag ontvang je samen met de factuur per e-mail binnen 3 dagen ter goedkeuring.
 • Pas als de digitale drukproef helemaal naar wens is geef je akkoord. Dan betaal je de factuur. Als het totaalbedrag staat bijgeschreven wordt het fotoalbum compleet met geboortekaart omslag voor je gemaakt en ontvang je binnen 1 week dit unieke babyalbum in huis.

Fotoalbum omslag met geboortekaartje compleet babyalbum

De Textiel-Fabriek in Apeldoorn bent u op het juiste adres voor het op maat laten maken van een uniek en gepersonaliseerd sierkussen als bijzonder cadeau.

Laat je inspireren door de fotokussens die in opdracht zijn gemaakt voor tevreden klanten. 

Ouders zijn blij verrast als ze het meest complete geboortekussens van Nederland ontvangen. Het sierkussen met geboortekaartje is een favoriet kraamcadeau om te geven, maar nog leuker is om zelf te krijgen. 

Scarlet Divas Design (SDD) is het adres waar alle opdrachten met de hand, met liefde in eigen atelier worden gemaakt.  Van gepersonaliseerd ontwerp naar haarscherpe print bedrukt op hoogwaardig en duurzaam textiel.

Kwaliteit en perfectie gaan voor snelheid. Zo weet je zeker dat jouw opdracht alleen het atelier verlaat als de kwaliteit en afwerking perfect is.

Heb je vragen over het laten maken van een geboortealbum omslag? Of heb je een speciale wens? Bel of app dan gerust!

We informeren, adviseren en helpen je graag.

Creatieve groet,

Mirjam van Ravenhorst

Tel: 0629412094

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 


 

De Textiel-Fabriek SDD Apeldoorn

Scarlet Divas Design
Bedrukt Woontextiel met eigen foto en tekst

Heb je een vraag?

WhatsApp naar 06 29412094 

Contact opnemen via Facebookpagina
Stuur een e-mail naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.