Geboortekussen met knuffelkussen in de stijl van het geboortekaartje.

 Uniek kraamcadeau | geboortekussen met geboortekaart | Origineel Kraamcadeau 

Uniek en bijzonder geboorte cadeau is het geboortekussen compleet met knuffelkussen in de stijl van het geboortekaartje als uniek kraamcadeau.

Het meest complete GEBOORTEKUSSEN van Nederland bestel je bij DE TEXTIEL-FABRIEK SDD in Apeldoorn. Wil je een écht uniek en bijzonder geboorte cadeau schenken aan de trotse ouders voor hun pasgeboren babyboy of babygirl dan is het geboortekussen met naam en geboortegegevens een perfecte kraam cadeau. De geboortekussens zijn volledig en aan twee zijden verschillend bedrukt in de stijl en kleuren van het geboortekaartje en babykamer.

Het geboortekussen maak je extra persoonlijk door op het knuffelkussen de eerste babyfoto met een lief gedichtje te plaatsen. Gepersonaliseerd knuffelkussen met naam en felicitaties maken dit complete geboortekussen een favoriet kraamcadeau bij ouders van nu. Baby's eerste kussen is een bijzonder en waardevol geschenk als aandenken voor later.

Van alle geboortekaartjes voor jongens en meisjes bedrukt elk thema, botanisch geboortekaartje, bosdieren, waterverf, roséfolie, goudfolie, romantisch en eigen illustratie kan bij De Textiel-Fabriek SDD een uniek geboortekussen worden gemaakt. Neem gerust contact op als je speciale wensen hebt.

Laat je inspireren en neem een kijkje op PINTEREST en FACEBOOK pagina van De Textiel-Fabriek SDD in Apeldoorn. 

Jij doet nu enorm je best om dit geboortekussen te bestellen. Het WAUW effect is groot als je straks op kraamvisite gaat. Trots kan je het geboortekussen als bijzonder kraamcadeau aan de kersverse ouders schenken. Ouders zijn ontroerd en blij verrast bij het zien van het geboortekussen als ze het geboortegeschenk uitpakken. Jouw baby cadeau is geslaagd en een échte eyecatcher in de stijl van de babykamer.

Favoriet en meest besteld is het geboortekussen compleet met knuffel/labelkussen als uniek kraamcadeau! 

Bestellen doe je eenvoudig per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon, WhatsApp en Facebook. Voordeel is je hebt direct persoonlijk contact en antwoord op je vraag bij De Textielfabriek. Door snel te reageren en te schakelen weet je zeker dat jij je bestelling op tijd in huis hebt om cadeau te geven als perfect kraamcadeau als je op kraamvisite gaat. 

Een geboortekussen met naam is een persoonlijk kraamcadeau om te geven als je op kraamvisite gaat. Je geeft het geboortekussen alleen of samen met vrienden, familie of namens collega's. De Textiel-Fabriek heeft verschillende modellen en afmetingen geboortekussens. Dan kies je zelf het geboortekussen model dat binnen jou budget past.

Wat is de prijs van een geboortekussen? Klik HIER voor de prijslijst. Wil je een ander model, een grotere afmeting? Bijna alles is mogelijk.

 

Geboortekussen met knuffelkussen
Geboortekussen met knuffelkussen van De Textiel-Fabriek SDD meest compleet van Nederland.

Werkwijze: aanleveren van het geboortekaartje kan digitaal, per post of afgeven in Apeldoorn. Het kaartje komt onbeschadigd retour bij levering van het kussen. Levertijd ca. 7 dagen maar meestal eerder en spoed is ook mogelijk. Het geboortekussen ophalen in Apeldoorn of als pakket verzenden.

Het geboortekussen is feestelijk verpakt en klaar om te geven!

Verzendkosten binnen Nederland € 6,95. Verzendkosten naar België € 11,50 met DHL naar DHLServicepunt

geboortekussen-geboortekaartje-kraamcadeau-gepersonaliseerd-kussen
Meest complete geboortekussen met knuffelkussen van Nederland als uniek kraamcadeau

Babyshower cadeau? Geef een cadeaubon voor een geboortekussen in de vorm van een knuffelkussen met persoonlijk bericht.

 

 

 

 

 

 


 

De Textiel-Fabriek SDD Apeldoorn

Scarlet Divas Design
Bedrukt Woontextiel met eigen foto en tekst

Heb je een vraag?

WhatsApp naar 06 29412094 

Contact opnemen via Facebookpagina
Stuur een e-mail naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.