Geboortekussen met knuffelkussen in de stijl van het geboortekaartje.

 Uniek kraamcadeau | geboortekussen met geboortekaart | Origineel Kraamcadeau 

Uniek en origineel kraam-cadeau is het geboortekussen bedrukt met het geboortekaartje compleet met knuffelkussen, kussen naam en babyfoto boor iedere geboorte.

Het meest complete geboortekussen van Nederland bestel je bij  Wil je een écht uniek en bijzonder geboorte cadeau schenken aan de trotse ouders voor hun pasgeboren baby boy of babygirl dan is het geboortekussen met naam en geboortegegevens een perfecte kraam cadeau. De geboortekussens zijn volledig en aan twee kanten verschillend bedrukt met het geboortekaartje in de stijl en kleuren van  en babykamer.

 

Het geboortekussen maak je extra persoonlijk door op het knuffelkussen de eerste babyfoto met een lief gedichtje te plaatsen. Gepersonaliseerd knuffelkussen met naam en felicitaties maken dit complete geboortekussen een favoriet kraamkado voor ouders van nu. Baby's eerste kussen is een origineel en uniek geschenk bij de geboorte van een zoon en dochter. Het kussen is decoratief en een waardevol aandenken aandenken voor later.

 

Van alle geboortekaartjes voor jongens en meisjes bedrukt elk thema, botanisch geboortekaartje, bosdieren, waterverf, roséfolie, goudfolie, romantisch en eigen illustratie kan bij De Textiel-Fabriek SDD een uniek geboortekussen worden gemaakt. Neem gerust contact op als je speciale wensen hebt. 

 

Jij doet nu enorm je best om dit geboortekussen te bestellen. Het WAUW effect is groot als je straks op kraamvisite gaat. Trots als een pauw kan je dit originele geboortekussen als kraamcadeau aan de kersverse ouders schenken. Ouders zijn ontroerd en blij verrast bij het zien van het geboortekussen als ze het cadeau uitpakken. Missie geslaagd met dit geboorte cadeau dat een échte eyecatcher in de babykamer is.

 

Favoriet en meest besteld is het geboortekussen compleet met knuffel/labelkussen als uniek kraam cadeau! 

 

Een geboortekussen met naam is een persoonlijk kraam cadeau om te geven als je op kraamvisite gaat. Je geeft het geboortekussen alleen of samen met vrienden, familie of namens collega's. De Textielfabriek heeft verschillende modellen en afmetingen geboortekussens. Dan kies je zelf het geboortekussen model dat bij jouw budget past.

 

Wat is de prijs van een geboortekussen? Klik HIER voor de prijslijst. Wil je een ander model, een grotere afmeting? Bijna alles is mogelijk.

Bestellen doe je eenvoudig per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon, WhatsApp en Facebook. Voordeel is je hebt direct persoonlijk contact en antwoord op je vraag bij De Textielfabriek. Door snel te reageren en te schakelen weet je zeker dat jij je bestelling op tijd in huis hebt om cadeau te geven als perfect kraamcadeau als je op kraamvisite gaat.  

Geboortekussen met knuffelkussen

Geboortekussen van De Textiel-Fabriek SDD zijn nu ook te bestellen via de website GeboortekussenBestellen.nl.

1:1 Geboortekussens bestellen doe je eenvoudig op de website van GeboortekussenBestellen.nl Hier vindt je alles over geboortekussens.

Op maat laten maken, gespecialiseerd in geboortekussen met labelkussen, geboortekussen met babyfoto, geboortekussen met naam en geboortegegevens, geboortekussen compleet met knuffelkussen. 

 

 

geboortekussen-geboortekaartje-kraamcadeau-gepersonaliseerd-kussen
Geboortekussen met gepersonaliseerd knuffelkussen
 

Werkwijze geboortekussen bestellen bij De Textielfabriek: aanleveren van het geboortekaartje kan digitaal, per post of afgeven in Apeldoorn. Het kaartje komt onbeschadigd retour bij levering van het kussen. Levertijd ca. 7 dagen maar meestal eerder en spoed is ook mogelijk. Het geboortekussen ophalen in Apeldoorn of als pakket verzenden.

Het geboortekussen is feestelijk verpakt en klaar om te geven!

Verzendkosten binnen Nederland € 7,95. Verzendkosten naar België € 12,50 met DHL naar DHLServicepunt bij jou in de buurt.

 

Laat je inspireren en neem een kijkje op PINTEREST en FACEBOOK pagina van De Textiel-Fabriek SDD in Apeldoorn. 

 

 

 

 

 

 

 


 

De Textiel-Fabriek SDD Apeldoorn

Scarlet Divas Design
Bedrukt Woontextiel met eigen foto en tekst

Heb je een vraag?

WhatsApp naar 06 29412094 

Contact opnemen via Facebookpagina
Stuur een e-mail naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.