Fotokussen persoonlijk en uniek foto cadeau

Fotokussen compleet met foto en tekst

Fotokussen uniek foto cadeau, sierkussen compleet bedrukt met bijzondere foto momenten voor vader, moeder, opa en oma's verjaardag.

Wie wil jij verrassen met een uniek en origineel cadeau voor verjaardag?

Ben je op zoek naar een cadeau voor opa of oma, cadeau voor 80-jarige, cadeau 50-jarig huwelijk, afscheid, jubileum, bruiloft, 25 jaar getrouwd, huwelijkscadeau of andere mijlpaal om te vieren.

Dan zijn deze unieke sierkussens compleet bedrukt met eigen foto's en tekst het perfecte fotocadeau waarmee je iedereen blij verrast. 

FOTOKUSSEN: UNIEK CADEAU VOOR OPA EN OMA DIE JULLIE NU ZO MOETEN MISSEN

Het fotokussen bedrukt met familiefoto samen met kleinkinderen is ook een gewaardeerd cadeau ten tijde van Covid-19. Met dit unieke fotokussen voor opa en oma laat je weten dat je aan ze denkt en je zo toch een beetje samen kan zijn.

Meest geliefd zijn de kussens bedrukt met bijzondere fotomomenten in sepia aan mooie herinneringen van vroeger.

Het huwelijkskussen staat bovenaan als meest favoriete cadeau voor 50 jarig huwelijk. Het bruidspaar is blij verrast en zelfs ontroerd bij het uitpakken van het cadeau als ze hun trouwfoto's terug zien op het kussen. De sierkussen worden gemaakt in kleur, in zwart-wit net als de foto's of in de oude sepia stijl.

De fotokussens zijn aan twee zijden volledig verschillend bedrukt met uniek ontwerp in de kleur en stijl die bij het interieur past. Voor elke levensgebeurtenis kan een gepersonaliseerd fotokussen worden gemaakt. Wie ga jij verrassen een uniek fotokussen?

Gepersonaliseerde kussens van De Textiel-Fabriek SDD zijn écht uniek. Je geeft met dit fotokussen een waardevol sierkussen met mooie herinneringen als geschenk aan iedereen die je lief is. Bij het uitpakken van dit cadeau, bij het zien van de oude trouwfoto's, babyfoto's en andere mooie fotomomenten is de kans groot dat er emotioneel gereageerd wordt. Soms wordt er zelfs traantje gelaten. Weet dat je met dit fotokussen een uniek, compleet en waardevol cadeau in handen hebt waarmee mooie en bijzondere herinneringen weer naar boven komen. 

Fotokussen compleet bedrukt met mooie momenten

De Textiel-Fabriek SDD in Apeldoorn het adres voor sierkussens gepersonaliseerd met foto's en in tekst als uniek en bijzonder cadeau voor elke levensgebeurteniis.

Het fotokussen is gepersonaliseerd met foto's compleet met persoonsgegevens, datum en/of een pakkende tekst of quote. Het kussen is aan twee zijden volledig verschillend bedrukt. Een fotocollage is dan een goed idee als je veel foto's hebt. Je geen keuze kan maken welke foto momenten je als print op het kussen wilt. De sierkussens zijn decoratief en in de kleur én stijl die in het interieur past. Alle fotokussens zijn compleet bedrukt met haarscherpe print op hoogwaardig kwaliteit woontextiel. Het fotokussen is een favoriet cadeau voor geboorte, verjaardag, huwelijk, jubileum, bruiloft, afscheid en ieder andere levensgebeurtenis. Een geweldig fotocadeau als geschenk met mooie en dierbare herinneringen. 

Creativiteit en originaliteit staan bovenaan, dit samen met de wensen van de klant, staat garant voor een bijzonder kussen ontwerp, op maat met aandacht gemaakt in eigen atelier.

Wie ga jij verrassen met een uniek cadeau? Voor iedere levensgebeurtenis en mijlpaal maken wij een gepersonaliseerd kussen.

Fotokussen bestellen of heb je een vraag en aanvullende informatie nodig? Stuur dan een e-mail naar :Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. appen mag ook 0629412094 Wij helpen je graag!

 

Hoe gaat het verder in zijn werk? Er zijn verschillende mogelijkheden om foto's aan te leveren.

  • Aanleveren van foto's digitaal via e-mail. Advies is foto's scannen op 300 DPI.
  • Aanleveren van foto's die op je telefoon staan via whatsapp.
  • Aanleveren van oude foto's via de post. Foto's komen onbeschadigd retour.
  • Wil je geen oude foto's per post versturen dan maak je een foto van de oude foto. Advies is: Zet je camera op de hoogste resolutie en dan zonder te bewegen een foto van de foto maken.

Verzamel foto's, geef de tekst door die bij de foto's komt. Denk daarbij aan de voornaam, achternaam, datum, jaartal, gedicht, felicitatie. Maak het zo persoonlijk mogelijk.

 

Prijzen en afmetingen fotokussens:

Voorzijde en achterzijde zijn volledig verschillend bedrukt in de kleuren en in stijl die je wenst.

Fotokussen uniek ontwerp   vierkant afm.  50 x 50 cm € 55,00. 

Fotokussen uniek ontwerp   vierkant afm.  40 x 40 cm € 45,00

Fotokussen uniek ontwerp rechthoek afm. 60 x 40 cm € 55,00

De Textiel-Fabriek SDD maakt voor ieder bijzonder moment een unieke gepersonaliseerd kussen. Kijk eens op dit PINTEREST bord en laat je inspireren wat er allemaal mogelijk is.

Fotokussens zijn altijd een uniek en persoonlijk cadeau. Met deze fotokussens omarm je de herinnering die voor altijd blijft.

Fotokussens voorbeelden in opdracht voor blije klanten gemaakt:

Geboortekussens

Verjaardag

 Trouwen

 Sport

Sponsoring

Jubileum

Herinnering

Overig

 


 

De Textiel-Fabriek SDD Apeldoorn

Scarlet Divas Design
Bedrukt Woontextiel met eigen foto en tekst

Heb je een vraag?

WhatsApp naar 06 29412094 

Contact opnemen via Facebookpagina
Stuur een e-mail naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.