10 Geboorte Quotes en teksten bedrukt op geboortekussen

10 Geboorte Quotes Kussen inspiratie. Geboortekussen met baby quote.

De 10 meest favoriete geboorte quotes voor je geboortekaartje bedrukt op geboortekussen en knuffelkussen. Geboortequote kussen, gepersonaliseerd kraam-cadeau, uniek baby geschenk bij geboorte en doopfeest.

Geboorte quote babykussen, knuffelkussen en geboortekussen bedrukt met babyquote, geboortequote, geboortegedicht, felicitatie zijn een perfect kraamcadeau. De kussens zijn net als de geboortekussens echte eyecatchers in de babykamer en gaan een leven lang mee. Sierkussens aan twee kanten verschillend bedrukt met babynaam en quote zijn in alle kleuren en stijlen te bestellen bij De Textiel-Fabriek in Apeldoorn.

Geboorte quotes zijn korte zinnen en teksten die op het geboortekaartje staan. Een geboortekaart tekst is een kort babygedichtje met een levenswijsheid die je de kleine mee wilt geven. Het geboortekaartje met een baby gedicht, geboorte citaat is een persoonlijke tekst dat het gevoel voor de pasgeborene verwoord en is speciaal gekozen door de ouders. Geboortequote kussens zijn het meest favoriet geboorte cadeau van ouders van nu. Geboortekussen compleet met gepersonaliseerd knuffelkussen in stijl van het geboortekaartje.

BESTEL NU: Geboortequote kussens bedrukt met jouw favoriete geboorte tekst, -gedicht in elke gewenste kleur. Neem contact op via WhatsApp 06-29412094 om jouw quote door te geven.

                  Kussenformaat 40 x 40 cm voor € 24,50. Het geboorte quote kussen is compleet met binnen kussen. Én feestelijk verpakt, zodat jij daar geen meer zorgen om hoeft te maken. Geboorte quote kussen kraamcadeau geboortekussen compleet

                      Geboorte Quote Kussen tekst: "Als liefde leven wordt, krijgt geluk een naam"

Geboorte quote kussen kraamcadeau geboortekussen compleet

                      Geboorte Quote Kussen tekst: "Mooi Wonder, Wondermooi" 

 

Geboorte quote kussen kraamcadeau geboortekussen compleet                   

                       Geboorte Quote Kussen tekst "Al ons later is met jou"

 

 

 


 

De Textiel-Fabriek SDD Apeldoorn

Scarlet Divas Design
Bedrukt Woontextiel met eigen foto en tekst

Heb je een vraag?

WhatsApp naar 06 29412094 

Contact opnemen via Facebookpagina
Stuur een e-mail naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.