Fotokussen persoonlijk en uniek cadeau

gepersonaliseerd-kussen-met-print-verjaardag-cadeau-

Fotokussen als uniek en persoonlijk cadeau waarmee je iedereen blij verrast. Familie, vrienden en geliefden die je graag wilt omarmen schenk je een uniek gepersonaliseerd fotokussen. De kussens zijn aan twee zijden volledig bedrukt met mooie herinneringen van bijzondere momenten. Plaats daarbij een mooie tekst, gedicht, lief berichtje. Met dit fotokussen laat je weten dat je ze zo mist en graag een knuffel wilt geven. 

Door wie laat jij je omarmen voor een knuffel met een uniek fotokussen? Schenk een knuffelkussen aan iedereen die je nu zo mist. Zo ben je toch een beetje samen.

Bij De Textielfabriek is bijna alles mogelijk. Je maakt het kussen persoonlijk met een fotocollage of liever een close-up foto, foto's van bijzondere momenten uit iemands leven, belangrijke mijlpalen, emotionele gebeurtenissen of de foto van het ouderlijkhuis met de hele familie erop, compleet met huisdieren, nieuwe brommer, eerste auto in de familie of vakantiefoto. Unieke tijdlijn van alle hoogtepunten samen op het kussen.

 

Vintage foto's in collage als uniek ontwerp op een sierkussen voor verjaardag, huwelijk, bruiloft en jubileum.

Fotokussen gepersonaliseerd in zwart-wit of sepia stijl zijn het meest favoriete cadeau voor een 50 jarige bruiloft als huwelijkscadeau. Fotokussens zijn altijd uniek en altijd geslaagd verjaardagscadeau om te schenken aan een 50 jarige, 60 jarige, 75 jarige en 80 jarige jubileum.

 

Combineer foto's met kenmerkende uitspraken, een anekdote van de persoon die in de spotlight staat samen met een mooie levenswijsheid of quote. Dan is bij het uitpakken van het unieke cadeau een glimlach te zien wat al snel veranderd in een uitbundige lach! 

 

"Het mooiste cadeau wat ik heb gekregen is het fotokussen" is het mooiste compliment dat je kan krijgen.

 

De moeite die je doet voor het kopen van een origineel cadeau wordt beloond! Een gepersonaliseerd kussen heeft een grote emotionele waarde en is een blijvende herinnering voor later. Het kussen is favoriet!

 

Een persoonlijk cadeau is tijdloos en altijd origineel om te geven, maar ook een bijzonder cadeau om te krijgen.

 

Bij De Textiel-Fabriek SDD in Apeldoorn bestel je een gepersonaliseerd kussen helemaal naar wens met eigen foto's en tekst in de stijl en kleur die bij het interieur past. Het kussen wordt volledig aan twee zijden verschillend bedrukt met haarscherpe print op hoogwaardig textiel.

Een persoonlijk cadeau is voor iedereen te maken. Het fotokussen met eigen foto en tekst is het perfecte foto cadeau om te geven, maak ook héél bijzonder om te krijgen.

Uniek en bijzonder cadeau om te geven en te krijgen voor iemand die alles al heeft. Het ontwerp voor het sierkussen wordt gemaakt in overleg en naar wens van de klant. Wow effect samen met een uitbundige lach als je dit exclusieve sierkussen in handen hebt. Sierkussen met eigentijdse print als het perfecte verjaardagscadeau. Het fotokussen of naamkussen kan als bijzonder cadeau voor elke leeftijd. Het ontwerp voor het kussen wordt in de stijl en kleur van het interieur van de woonkamer, slaapkamer, babykamer, kinderkamer, kantoor of hobbykamer gemaakt. 

Jij hebt zoveel moeite gedaan om de originele foto's en digitale foto's te bemachtigen en deze uit te zoeken zonder dat de ander hier van weet. Het fotokussen als bijzonder cadeau moet toch echt wel een verrassing blijven. Alleen de voorpret van het maken van het kussen is al een feestje op zich. Bij het zien van alle oude foto's komen de mooie momenten met herinneringen weer boven.

Ben je ervan overtuigd en dat je kiest voor een uniek persoonlijk fotokussen? Je bent er zeker van dat je hiermee iedereen er blij verrast!

Hoe maak ik een fotokussen?

Een fotokussen met mooie en warme herinneringen wordt in samenwerking met jou gemaakt.

Ja echt, je helpt mij mee want zonder voldoende informatie kan ik mij niet inleven in welke stijl ik het fotokussen voor je mag maken.

Dat is ook zo leuk bij het geven van een gepersonaliseerd fotokussen. Huwelijkskussen Geboortekussen.

Het samen maken van het fotokussen heeft een verhaal en ook het kussen ontwerp heeft een eigen verhaal en zo ontstaan er mooie gesprekken als er herinneringen worden opgehaald bij het zien van een babyfoto, tienerfoto, klassenfoto, schoolfoto, portretfoto, familiefoto, trouwfoto, vader, moeder, kinderen, opa en oma met of zonder huisdieren alles heeft een dierbare herinnering voor die ene persoon. 

INSPIRATIE OPDOEN?

Kijk dan op het PINTEREST bord UNIEK CADEAU van DE TEXTIEL-FABRIEK SDD in Apeldoorn.

Staat daar niet bij wat je zoekt?

Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en leg uit wat je idee is. Dat kan ook met foto voorbeelden.

Hoe meer informatie hoe beter voor het maken van het ontwerp.

Het fotokussen ontwerp komt als digitale drukproef per mail, hierin kunnen, indien nodig wijzigingen plaatsvinden.

De factuur zit hier dan ook bij. Er volgt een aangepast ontwerp.

Per mail wordt het ontwerp door jou dan goedgekeurd. Als de factuur betaald is wordt het fotokussen gemaakt in Apeldoorn.

Het fotokussen ophalen in Apeldoorn of verzenden per pakketpost naar DHLServicepunt met track & tracé code.

Prijzen en afmetingen FOTOKUSSENS De Textiel-Fabriek Apeldoorn:

Voorzijde en achterzijde zijn volledig verschillend bedrukt in de kleuren en de stijl die jij wenst. Kussens zijn incluisief binnenkussen.

Fotokussen uniek ontwerp vierkant 50 x 50 cm € 55,00

Fotokussen uniek ontwerp vierkant 40 x 40 cm € 45,00

Fotokussen uniek ontwerp vierkant 60 x 40 cm € 55,00

 

Bij De Textiel-Fabriek bestel je uniek bedrukt woontextiel voor een opmaat gemaakt fotokussen als eyecatcher op de bank en óók voor het maken van een TEXTIELPOSTER met eigen foto als unieke wanddecoratie kan je hier terrecht.

 Prints, illustraties en patronen het is allemaal mogelijk. Print op stof is Dé TREND VAN 2021! 

 

 

Laat u informeren en inspireren en volg ons ook op Instagram, Facebook, Pinterest !

 

Quote_Cushion
Geboortekussen_jongen
Geboortekussen_meisje
fotokussen-opmaat-gemaakt
Paard-kussen-maken
 


 

De Textiel-Fabriek SDD Apeldoorn

Scarlet Divas Design
Bedrukt Woontextiel met eigen foto en tekst

Heb je een vraag?

WhatsApp naar 06 29412094 

Contact opnemen via Facebookpagina
Stuur een e-mail naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.